Специалитети и още нещо ....

На разположение на гостите е изключително богато меню, включващо както български традиционни ястия, така и интернационални.

Специалитети на Обецанова Механа: чеверме по хайдушки и дивеч по манастирски, заек по ловджийски, патица по тракийски, джолан по стара банска рецепта.

Предлагат се много видове салати(пресни и зимни), аранжирани и украсени подходящо. Мезетата собствено производство, ще се понравят дори и на най - изтънчените гости.

На панорамното барбекю, майстор готвач привлича любопитни погледи с изкусително носещата се миризма на прясно изпечено.

Всеки гост на Банско трябва да опита от традиционните деликатеси като капама, чумлек, бански суджук и старец, бански сач и катино мезе. Не бива да забравяме и опита на домакините в приготвянето на рибни деликатеси, които са ненадминати в това начинание.

Богатият асортимент от интернациналната кухня включва пиле милано, ноазети по парижки, стекове, пиле мексико, пиле хавай.

Ценителите на вегетарианското меню не са забравени, приготвят се панирано сирене с мед и сусам, кашкавал пане с боровинки, козе сирене в пергамент, гъби по чобански, сърми и зелеви кюфтета.

Добрата селекция на бели и червени вина, в компанията на пламтящата камина ще ви разведрят и стоплят и в най-студените бански вечери.

Десертите собствено пройзводство са приятен завършек на перфектната банска вечер !

Това , което ни отличава от всички остани механи в Банско е нашият главен готвач, специализирал във Франция , с богат опит зад гърба си!